Taur mecanic de inchiriat de la Tzontzo Events

Orice eveniment care se doreste cu impact, amuzant, distractiv si mai ales interactiv, trebuie sa beneficieze de serviciile taurului mecanic, cunoscut ca una dintre cele mai amuzante atractii ale evenimentelor cu public, indiferent de locatia de desfasurare. Atat copiii cat si adultii pot raspunde provocarii de a ramane pe taur, pentru aceasta fiind nevoie de indemanare, dar mai ales de multa distractie si relaxare, caracteristici nelipsite de la orice petrecere unde este prezent.

Disponibilitate echipament: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Craiova, Brasov, Galati, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Baia Mare si oriunde altundeva in tara. In functie de locatie se calculeaza costurile de transport.

Caracteristici tehnice taur mecanic:

Sistemul este controlat de o telecomanda cu 4 nivele de intensitate si are un afisaj care prezinta punctajul. Taurul are inclusa o melodie si sunete specifice. Salteaua gonflabila este special conceputa pentru a absorbi socul in momentul in care concurentul cade de pe taur.

Componentele sistemului:

  • saltea gonflabila: dimensiune: 5 x 5 m
  • motor de umflare continua (blower)
  • modul de afisaj a scorului cu difuzor
  • telecomanda
  • taur mecanic

Taurul este construit din fibra de sticla extrem de rezistenta, coarnele sunt din cauciuc pentru a preveni accidentele. Taurul este vopsit cu o vopsea lucioasa pentru a facilita alunecarea si a preveni zgarierea. Sistemul are miscari pulsatorii si rotative pentru a simula miscarea reala de la rodeo.

Necesita curent alternativ 220 V si o putere minima de 1.5 kw. Suflanta (pentru salteaua gonflabila) are o putere aproximativa de 1 kw, iar taurul aproximativ 0.5 kw.

Locul in care este amplasat echipamentul este obligatoriu sa fie plan. In cazul conditiilor de vreme nefavorabila (ploaie), taurul nu poate fi folosit afara din cauza mecanismelor interne care s-ar putea deteriora.

Aveți nevoie de mai multe detalii?

Contactați-ne la telefon: 0751.188.222 sau click aici pentru a completa formularul de contact!© 2006 - 2018 Loftrek SRL si partenerii sai