Bouncere gonflabile – cum il alegem pe cel potrivit?

bouncer_goflabil_profesional

Bouncer gonflabil profesional

   Atunci cand dorim sa achizitionam sau sa inchiriem un bouncer, suntem preocupati in primul rand de siguranta. Nimeni nu doreste sa inchirieze sau sa cumpere un bouncer care nu corespunde normelor de siguranta asa cum nimeni nu si-ar dori unul care sa nu treaca testul rezistentei la uzura si timp. In afara de siguranta si durabilitate bouncerele gonflabile cele mai bune sunt cele accesibile ca pret. Daca doriti sa achizitionati sau sa inchiriati un bouncer, trebuie sa tineti seama de cateva informatii esentiale atunci cand decideti sa-l achizitionati sau inchiriati:

 • Alegeti un buget – Este usor sa te lasi dus de val atunci cand achizitionezi sau inchiriezi un bouncer gonflabil. Exista multe tendinte sa exageram si sa cheltuim mai mult sau mai putin decat ar trebui, dandu-ne seama ulterior ca am fost mai mult decat grabiti in luarea deciziei. Chiar daca bugetul alocat pentru asta nu este excesiv de generos, putem gasi un bouncer care sa intruneasca calitatile pe care ni le dorim.
 • Informati-va asupra diferentelor dintre un bouncer gonflabil comercial si unul rezidential – Unele bouncere sunt proiectate pentru uz comercial iar altele pentru uz rezidential. Principala diferenta dintre ele, este ca cele pentru uz comercial au alte materiale si sunt suficient de puternice sa reziste unui numar mare de utilizatori, de-a lungul mai multor ore. Cele rezidentiale pe de alta parte sunt concepute sa fie folosite mai putin frecvent, si pentru un numar scazut de utilizatori simultan. Modelele comerciale, cele profesionale, sunt mult mai rezistente dar sunt de asemenea si mai scumpe.
 • Calitatea materialelor – Cel mai simplu mod de a evalua calitatea generala a unui bouncer gonflabil este calitatea materialului din care este facut. Cele mai rezistente sunt realizate din PVC-tarpaulin, si au avantajul ca sunt atat rezistente cat si usor de manevrat.
 • Luati in considerare modul in care au fost facute – Daca exista ceva de care putem fi siguri in materie de bouncere gonflabile acela este rezistenta. Sunt concepute sa reziste la o multime de niveluri de exploatare, uneori chiar la abuzuri de utilizare. In afara faptului ca materialele din care sunt realizate sunt foarte rezistente, cusaturile duble, triple sau cvatruple le fac sa treaca cu succes testul timpului. Pentru cele comerciale, ata folosita la cusaturi este rezistenta la umezeala. Materialul trebuie sa aiba o structura echilibrata, care sa faca legatura intre rezistenta si utilizare, in caz contrar unele zone pot fi predispuse la rupere, dupa o utilizare destul de scurta.
 • bouncer_tematic_pentru_inchiriat

  Bouncer tematic pentru inchiriat

  Greutatea si capacitatea – Trebuie avut in vedere in primul rand daca bouncerul va fi folosit in interior sau in aer liber. Trebuie sa va informati asupra greutatii unui bouncer gonflabil inainte de a-l cumpara sau inchiria. Informati-va asupra numarului de utilizatori simultan si a greutatii totale a acestora, pentru a vedea daca corespunde cerintelor dumneavoastra, bouncerele fiind intr-o gama extinsa de modele si dimensiuni, dar si capacitati sau greutati diferite.

 • Alegeti bouncere care se alimenteaza permanent cu aer – Majoritatea bouncerelor care sunt pe piata includ si pompe de aer (suflante) care alimenteaza permanent echipamentul gonflabil. Acest lucru prezinta mai multe avantaje printre care si faptul ca permite ca aerul sa scape cate putin pe la cusaturi pentru a evita o presiune prea mare, evitand astfel posibilele inconveniente sau daune. Atata timp cat aerul sufla continu, bouncerul va ramane umflat atata timp cat este nevoie.
 • Luati in considerare dimensiunea – Nimic mai neplacut decat sa constatati ca dupa ce ati achizitionat sau inchiriat un bouncer pentru un scop anume dimensiunea acestuia nu corespunde. Asigurati-va asadar de disponibilitatea spatiului in care doriti amplasarea unui bouncer gonflabil si de faptul ca necesita un spatiu de ancorare corespunzator.
 • Asigurati-va ca veti avea garantia sigurantei – Atunci cand achizitionati sau inchiriati un bouncer gonflabil faceti-o de la firme specializate, ca echipamente certificate european. Profesionistii sunt intotdeauna alegerea potrivita, pe langa faptul ca ofera o gama larga de modele ei pot sa va acorde atat consultanta necesara pentru achizitionarea sau inchirierea echipamentelor gonflabile, cat si pretioase detalii care vor face alegerea dumneavoastra durabila si inspirata.

Tzontzo Events va invita sa tineti seama de aceste recomandari, oferindu-va totodata pe langa numarul mare de modele si tematici de bouncere si respectarea in totalitate a acestor cerinte obligatorii in inchirierea sau achizitionarea de echipamente gonflabile profesionale.