Teambuilding – specialitate Tzontzo Events

tzontzo_events_teambuilding_fotbal

Teambuilding cu fotbal si soare

   Am auzit cu totii despre teambuilding. Altfel spus, modalitati de consolidare ale lucrului in echipa, implicand atat notiuni despre comunicare cat si despre cultura organizationala, absolut necesare in orice companie. Angajatii unei companii sau intreprinderi sunt mult mai eficienti si mai rentabili daca stiu si pot sa comunice eficient, atat  intern cat si cu celelalte departamente ale institutiei.

   Cum putem obtine efectele maxime ale unei comunicari bune in cadrul companiei si care sunt modalitatile prin care sa ne facem  angajatii mai eficienti? Una dintre solutii este sa-i facem sa se cunoasca mai bine, sa se simta confortabil unii cu altii si sa relationeze intr-un cadru general, liber, acestea fiind cateva dintre efectele unui teambuilding.

tzontzo_events_teambuilding_taur

Ipostaze inedite la rodeo

   Psihologia comunicarii de masa implica mai multe tipuri de comunicare, care se pot explora in cadrul acestor evenimente, unele esentiale pentru construirea unui cadru propice pentru dezvoltarea relatiilor intre angajati.  Datorita diverselor tipuri de personalizare ale teambuildingurilor, acestea pot deveni o sursa importanta de divertisment cu rol major in sudarea si inchegarea colectivelor, asigurand o interactivitate si o comunicare utila si in timp real. Beneficiile teambuildingurilor sunt arhicunoscute si in ultima vreme implementate cu succes in colectivitati. Tzontzo Events va propune evenimente in aer liber cu gonflabile profesionale, ideale pentru o intalnire de grup a companiei sau institutiei pe care o conduceti. Pe langa gonflabilele pentru sporturi de echipa, deosebit de amuzante si usor de utilizat (ring de box, teren de footbal, ring si costume summo, bungee run), va mai oferim renumitul taur rodeo, karturi cu pedale sau velcro wall.

tzontzo_events_teambuilding_summo

Summo si “negocieri” colegiale

  Evenimentele organizate de Tzontzo Events reflecta experienta si profesionalismul unei echipe sudate in timp, orientate spre publicul larg, cu un portofoliu de megaevenimente impresionant si  o paleta de servicii complementare din care nu lipseste nimic, cu sute de clienti din toate domeniile si cu cea mai mare diversitate de echipamente gonflabile. Daca doriti ceva inedit, amuzant si spectaculos, Tzontzo Events este in masura sa va ofere toate acestea intr-un teambuilding care va fi pomenit multa vreme de catre angajatii dumneavoastra. Antren, buna dispozitie, veselie generala, participare interactiva, posibilitati multiple de relationare sau de munca in echipe ale distractiei, sunt doar cateva dintre caracteristicile unui eveniment cu gonflabile organizat de noi.

   Ne putem ocupa de organizarea in totalitate a evenimentului dumneavoastra, il putem personaliza si adapta la orice cerinte, transformandu-l intr-unul memorabil, cu rezultate si impact pe termen lung.