Tzontzo Events – Megapetrecere in aer liber

IMG_5961aaa_resize

Iepurele urias – distractie maxima

In ciuda vremii destul de capricioase, Ziua Copilului a fost una memorabila si mai ales deosebit de distractiva si anul acesta. Ca orice petrecere in aer liber a beneficiat de prezenta in numar mare atat a sarbatoritilor de toate varstele cat si a parintilor, bunicilor sau prietenilor care-I insoteau. Atmosfera a fost una de relaxare si buna dispozitie, divertisment si interactiune intre generatii, favorizata mai ales de prezenta mai multor gonflabile profesionale, instalate pe un spatiu generos.

Toboganul urias, dominat de prezenta unui iepuras curajos, i-a determinat pe cei mici sa incerce o coborare prin alunecare foarte distractiva, de la mare inaltime, alaturi de prietenii lor. Bouncerele au fost pretext de jocuri si socializare, provocandu-i pe cei mici la sarituri in inaltime sau trecere printre obstacolele de diferite forme, antrenandu-i la jocuri de echipa. Cursele cu obstacole au atras copii de toate varstele, in mini competitii deosebit de amuzante si distractive, cu sustinerea zgomotoasa a parintilor sau prietenilor.

1iunieFarcasa026aaab_resize

Sumo arbitrat de Winnie

Ringul de sumo a fost de asemenea foarte solicitat, distractia atingand cote maxime in momentele de dezechilibrare ale competitorilor, spre amuzamentul general al privitorilor. Atelierele creationale au fost si ele superaglomerate, copii invatand sa creeze decoratiuni si podoabe din margele, pe care le expuneau apoi in fata prietenilor si ale celorlalti copii. De departe, pictura pe fata a fost una dintre preferintele unanime ale copiilor, care s-au transformat in eroi sau in personaje indragite de ei, dar si a celor mari, contaminati de veselia si exuberanta micutilor, ei preferand in general picturi cu animale sau flori.

1iunieBuzau122b_resize

“Identitati” by Tzontzo Events

Animatorii costumati au dat viata personajelor indragite de copii, astfel incat puteai sa-l tii de mana pe Winnie sau sa stai in bratele tigrului prietenos, sa te joci cu Batman sau Spiderman, si chiar sa o vezi pe Printesa din tort, sau pe Imparateasa rosie, alaturi de pirati, clowni sau soricei. Acestia le-au oferit micutilor baloane modelabile sau clasice, s-au fotografiat cu ei si le-au aratat o multime de trucuri distractive, foarte gustate de pitici.

Atmosfera generala a fost una relaxanta si amuzanta totodata, divertismentul fiind nu doar factorul dominant ci si principala caracteristica a intregii petreceri. Atat cei mici, sarbatoritii, cat si insotitorii lor au petrecut o dupa amiaza agreabila, plina de distractie si culoare, alaturi de Loftrek, compartimentul Tzontzo Events de inchirieri gonflabile asigurand multitudinea de echipamente profesionale, in compania carora toti au petrecut de minune.

Imagini si instantanee Tzontzo Events din locatiile: