Vacanță la shopping – 5 sugestii pentru clienți mulțumiți

Vacanța intertrimestrială aduce un numar mai mare de vizitatori în centrele comerciale, fiind o perioadă potrivită pentru organizarea de evenimente. Alegând cele mai avantajoase modalități de promovare ale evenimentului tău, îi vei conferi nu doar divertisment ci și o amploare mai mare, cu ecouri de lungă durată.

imagination playgroundCentrele comerciale și mall-urile pot profita de această perioadă, ca să-și crească numărul de vizitatori, prin organizarea evenimentelor de diferite tipuri: campanii publicitare, lansări, târguri, expoziții sau ateliere.

Copiii sunt încântați să-și însoțească părinții la cumpărături, însă au nevoie mereu de distracție și joacă.

Cum poți capta atenția unui copil pentru vreme îndelungată?

Iată câteva sugestii simple, potrivite pentru această perioadă din an:

  • Imagination Playground- cel mai inovativ sistem de joacă mobil, pentru un joc nestructurat și liber. Compus din piese ușoare, de forme și mărimi diferite, acesta transformă orice spațiu într-un loc de joacă, încurajând dezvoltarea socială, intelectuală, fizică și emoțională. Copiii își construiesc propria lume, o crează și o recrează mereu, liber și creativ.
  • Bouncerele tematice sunt adorate de copiii de toate vârstele. Este distractiv să țopăi alături de prieteni, încercând să demonstrezi cât de sus poți să sari. Concepute pentru micuții activi și plini de energie, acestea pot oferi o adaptare perfectă a activităților organizate, cu tematica manifestării.
  • Domurile disco – Interactive și amuzante, acestea oferă o combinație dragută între joc și dans. Proiecțiile de lumină îi vor transforma pe micuți în dansatori adevărați, care atunci când vor obosi, pot folosi toboganul ca pretext de retragere, până la dansul următor.
  • taur mecanicTaurul mecanic – foarte popular în rândul tuturor categoriilor de vârstă, pentru amuzamentul pe care-l pricinuiește atât utilizatorilor cât și spectatorilor. Provocator și incitant, va reuși să te distreze și pe tine și pe copilul tău, oferindu-ți o experiență mai mult decât amuzantă.

 

  • animatori tzontzo eventsAnimatorii – sociabili și amuzanți, foarte pricepuți la activitățile cu pitici, talelentați și pitorești.

Se pricep la o mulțime de lucruri: baloane modelabile sau de săpun, pictură pe față sau pe corp, ateliere de creație sau interpretarea de personaje îndrăgite. Transformă orice atmosferă într-una distractivă.

Se apropie vacanța intertrimestrială. Unde s-o petreci cât mai interesant, pe frigul ăsta? Centrele comerciale și mall-urile pot fi locații inspirate, fiindcă îmbini utilul cu plăcutul, faci cumpărături, socializezi și te distrezi.