Vacante si concedii altfel – Gonflabile profesionale estivale

   Venirea verii ne provoaca imaginatia sa zboare, ne trimite mare parte din ganduri la concedii, la vacante sau la minunatele petreceri in aer liber.De fiecare data ne spunem ca ne dorim ceva diferit, revolutionar, provocator … ceva altfel.

inchirieri gonflabile 6_resize

   Parca au prea multe puncte comune vacantele de vara … sunt prea repetitive, prea standardizate. Propunerea Loftrek pentru o vara incitanta si reusita sunt gonflabilele profesionale, o garantie a divertismentului in toate formele sale. Indiferent ca sunteti in ipostaza de organizator de vacante si concedii sau de beneficiar al acestora, diferenta dintre prezenta echipamentelor gonflabile profesionale in locatiile de vacanta si lipsa lor, va fi una majora si definitorie pentru calitatea si ineditul timpului pe care dumneavostra sau clientii dumneavoastra il veti petrece intr-o anumita locatie.

inchirieri gonflabile 7 934 x 700_resize inchirieri gonflabile 2 934 x 700_resize

   Fie ca vorbim despre petreceri in aer liber, de distractii la mare sau la piscine, de locuri de joaca publice sau private, de teambuildinguri sau sporturi si jocuri, gonflabilele sunt considerate optiunea all inclusive a divertismentului pe scara larga. Intr-o colectie extinsa de modele si  forme, grupate pe sectiuni specifice, echipamentele gonflabile profesionale sunt ingredientul principal al oricarei vacante care se doreste memorabila. Bouncerele, toboganele gonflabile, jocurile in arene sau sporturile cu costume, cursele cu obstacole alaturi de toboganele speciale vor fi vedetele acestei veri invitand la un alt mod de miscare, unul amuzant si benefic, care va scoate din rutina orice eveniment pe care doriti sa-l organizati sau la care veti fi invitati.

gonf

   Gonflabilele acvatice vor scoate din anonimat orice lectii sau reprize de inot, fiind prin forma si componenta lor, invitatii si provocari irezistibile la distractie in apa, alaturi de familie si prieteni. Toboganele de piscina, cursele cu obstacole, figurinele sau insulele plutitoare sunt doar cateva dintre variantele in care ne putem distra “acvatic”.  Doriti sa oferiti o vacanta altfel? Vreti un concediu amuzant si inedit? Inchirieri Gonflabile si Parcuri de Distractii va ofera posibilitatea sa inchiriati sau sa achizitionati echipamente gonflabile profesionale, pentru a va  transforma timpul liber al vacantelor, intr-unul de neuitat, alaturi de clientii sau invitatii dumneavoastra.