Loftrek- amenajare locuri joaca profesionale

despre_noi_1CE FACEM? Organizam evenimente!

Din 2006 am inceput sa introducem pe langa amenajarea de locuri de joaca si organizarea de evenimente. Primul eveniment a fost unul complex, la care au participat peste 1000 de copii, iar în 2008 a urmat un megaeveniment, de 12000 de persoane pe stadionul Siderurgistul în Galați. Au urmat de atunci mulți ani de inovare și dezvoltare, alaturi de voi.

Evenimentele pe care le organizam nu sunt doar complexe, ele se remarca prin detalii si personalizari atente, ale fiecarui pas care compune procesul sofisticat al realizarii unui eveniment. Consideram ca organizarea de evenimente reprezinta fuziunea perfecta intre respectul pentru clientul tau si particularitatile care te diferentiaza de competitorii tai.

Personalitatea o dobandesti doar daca esti inovativ, original, competent.

despre_noi_2UNDE? Tu alegi locația!

Poate fi clubul pentru copii Tzontzo din Baia Mare unde am organizat peste 500 de petreceri sau orice altă locație din tara, pentru evenimente in aer liber, festivaluri sau petreceri de orice fel.

Sortimentatia bogata de gonflabile profesionale pe care v-o oferim, va transforma evenimentul vostru in aer liber intr-o poveste reala, plina de fantezie si culoare. Animatorii si serviciile complementare vor desavarsi atmosfera, transformand-o intr-una spectaculoasa si relaxanta.


despre_noi_3CU CE NE MÂNDRIM? Mega-evenimente unice!

Colaborarile noastre sunt multiple, iar evenimentele pe care le-am organizat au fost in unanimitate reusite, colaboratorii nostri fiind incantati de prezenta in numar mare atat a celor mari cat si a celor mici. Pentru a vedea cum sunt evenimentele organizate de Tzontzo Events si care este atmosfera in cadrul unor astfel de evenimente consultati portofoliul nostru sau vizitati pagina noastra de facebook si pozne, pagina dedicata instantaneelor de la evenimente.

Loftrek srl comercializează și echipamente pentru locuri de joacă: www.loftrek.ro© 2006 - 2018 Loftrek SRL si partenerii sai