Portofoliu evenimente sau cum ne distram noi

Suntem mandri de cele peste 180 de evenimente organizate din 2007 pana in 2018, de numarul record de peste 100000 participanti si de amploarea evenimentelor pe care le-am organizat, 15000 de participanti la un singur eveniment. Avand uneori 60 animatori/eveniment si pana la 25 echipamente/eveniment, am fost organizatori de evenimente intr-o multime de zone ale tarii: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Craiova, Brasov, Galati, Ploiesti, Oradea, Sibiu sau Baia Mare. Va stam la dispozitie, pentru orice tip de eveniment, in orice locatie, oferindu-va servicii profesionale, calitate si reusita pentru evenimentele voastre!

Portofoliul oricarei companii reprezinta cartea de vizita reala, cu imagini si detalii, a activitatii concrete care te recomanda printr-o simpla privire. Daca-ti place ce vezi, daca ceea ce doresti de la evenimentul tau este acea poveste plina de aventura, fantezie si divertisment pe care o vezi peste tot la noi, atunci noi suntem ceea ce cauti!

Aveți nevoie de mai multe detalii sau doriti sa inchiriati ?

Contactați-ne la telefon: 0751 188 222 sau completeaza formularul de contact!© 2006 - 2019 Loftrek SRL si partenerii sai