Despre noi

Ce legatura au atv-urile, motocicletele, frezele de zapada cu Tzontzo? Cu evenimentele pentru copii? N-aveti habar!? Nu-i nici  un bai, nici noi! Da, un lucru' i sigur, asa a inceput povestea Loftrek, Tzontzo Club si TzontzoEvents.

AnamariaInceputul din 2006. Loftrek SRL, un nume care suna atat de SF ca nici nu te-ai gandi ca are legatura cu ceva atat de pamantean precum initialele celor trei prieteni care au pus bazele firmei - mai putin trek :) Acum, mie imi place sa spun, atunci cand cineva ma intreaba ce semnifica Loftrek - Liviu Olos Family :). Loftrek, o firma care isi propunea sa aduca motociclete, ATV-uri, freze de zapada si, nu mai stiu de ce, au adus si 3 jocuri gonflabile. Azi  Loftrek se numara printre principalii jucatori pe piata de locuri de joaca din Romania.

Primul eveniment. Era in pragul Sarbatorii Castanelor din Baia Mare. Am participat si ne-am distrat la Sarbatoarea Castanelor, stresati de gandul ca unul dintre copii s-ar putea accidenta, insa am mers inainte si am luat toate masurile de siguranta.

Tzontzo Club. Imediat dupa eveniment, energizati de sutele de copii care ne-au umplut sufletele cu bucurie si de parintii care ne intrebau de unde suntem, si unde ne gasesc, am cautat sa repetam experienta. O luna mai tarziu am deschis primul loc de joaca din Baia Mare... eh, nu chiar primul, ca s-a mai deschis un alt loc de joaca in aceeasi zi. Doar ca noua chiar ne place sa organizam evenimente - asa ca am avut invitata toata presa, sute de copii asteptau in fata usii sa dea navala. Asa s-a nascut primul ;) loc de joaca din Baia Mare. In primul an am lucrat doar eu cu inca o colega, eu insa fara salariu :) si fara a avea o zi libera.

Oportunitatea si provocarea. Si nebunia aia creativa, entuziasmul si  atitudinea de “Sigur ca pot!” “Puteti sa luati echipamentele acestea si sa veniti cu ele la noi, la evenimentul firmei noastre?” Acesta a fost momentul in care s-a nascut TzontzoEvents - de la o intrebare si de la increderea unui om, a unei companii. Am acceptat imediat! Chiar nici nu ne-am fi permis sa nu acceptam, creditul si cheltuielile curente ale clubului ne ardeau. Firma Eaton avea atunci 1760 de angajati, insa au anuntat evenimentul in toate localitatile limitrofe, asa ca au venit foarte multi copii. Provocarea a fost ploaia, una din cele mai dificile ploi de la toate evenimentele din ultimii 12 ani, insa nu am dat inapoi. Multumim Eaton, Multumim Alina Sofran pentru incredere.

Liviu“O sa iasa soarele, maine ...”  si asa a fost :) In 2007 am avut sansa ca o firma din Bucuresti sa ne gaseasca si sa ne solicite un eveniment pe stadionul Siderurgistul din Galati, pentru Arcelor Mittal. In 2007 combinatul avea 14.000 de angajati, insa la eveniment au venit mii de copii din Galati. La pranz se statea o ora la coada sa se intre ca sa faci o tura de 5 minute in zona de joaca! Am un enorm respect pentru managementului din India care a stat la coada frumos cu copiii, fara sa intre in fata. Cristi Beiu, iti amintesti cum s-a inundat jumatate din Galati in seara dinaintea evenimentului?

2007 versus 2018. De la nopti dormite pe drum in masina, cu oameni faini, nebuni frumosi ca si noi, bucurosi sa mearga in toate colturile tarii sa aduca bucurie, cu  sandwichuri mancate pe fuga - in drum spre evenimentele organizate, de la 3 echipamente in 2007 la peste 30 in 2018. Crestem si inovam in fiecare zi! Prin clubul nostru Tzontzo ne-am imprietenit cu  toata Baia Mare. Cu TzontzoEvents am calatorit in toata tara, colaborand cu agentii, firme de renume national si mondial, primarii si ONG-uri. Am organizat sute de evenimente mari alaturi de sute de colaboratori. Le multumim ca existam, echipei, colaboratorilor si tuturor clientilor care ne-au trecut pragul, ne-au invitat sa mergem la ei sau au organizat evenimente publice. Daca nu ai avut inca ocazia sa lucrezi cu noi, te asteptam cu drag, clientii nostri revin an de an.

We love making other people happy! Cu mult drag,
Anamaria, Liviu si copiii nostri, Andrei si George


De ce TzontzoEvents?

Creativitate: Avem un loc de joaca de 12 ani, in cadrul caruia am organizat mii de zile onomastice, asta ne ajuta sa fim la curent zilnic cu ce isi doresc parintii si copiii. Asa inovam si cream tot timpul lucruri noi.

Experienta:
Peste 200 de evenimente mari organizate din 2006, 130000+ participanti. In 2007 am organizat deja primul eveniment mare cu 15000 de participanti, tot 15000 au fost estimati si in 2015 - Mega Flizz Marele Schimb - parcul Izvor Bucuresti, participari la festivaluri - Oktoberfest, Neversea.

Siguranta:
Vindem locuri de joaca pentru spatii publice in toata tara, asta ne obliga sa fim la curent cu standardele de securitate EN1176, EN1177, EN14960. Firma noastra de vanzare de locuri de joaca este certificata ISCIR pentru instalarea de locuri de joaca. Supervizorii au training pentru prevenirea accidentelor. Echipamentele utilizate sunt EU.
© 2006 - 2019 Loftrek SRL si partenerii sai