Set Sumo Adulti teambuilding

Nume produs:Set Sumo Adulti
Descriere:Cu totii ati vazut celebrele lupte de summo, cu uriasii care incearca sa se scoata unul pe altul de pe covor. Costumele summo gonflabile sunt varianta distractiva a acestui sport, foarte amuzante si provocatoare. Se imbraca simplu, cu ajutorul unor scai la spate, au casti de protectie si colier in jurul gatului, pentru a preveni orice accidentare in timpul "luptei". Competitorii se vor distra incercand sa ramana pe covor, cu ajutorul celebrelor miscari de summo traditional, doar ca costumele vor face destul de dificil acest lucru, datorita modului in care sunt concepute, fiind nevoie de anumite abilitati pentru a reusi. Un joc deosebit de amuzant si interactiv, un prilej de distractie si voie buna. Echipament profesional, din tarpaulin, certificat si produs in UE.
Dimensiuni echipament:Fata 0,50 m; Adancime 1,15 m + 1 m suflanta; Înalțime 0,90 m;
Cum se amplaseaza?
Capacitate:2 adulti
Disponibilitate echipament:Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Craiova, Brasov, Galati, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Baia Mare si oriunde altundeva in tara. In functie de locatie se calculeaza costurile de transport.

Aveți nevoie de mai multe detalii sau doriti sa inchiriati ?

Contactați-ne la telefon: 0751 188 222 sau completeaza formularul de contact!© 2006 - 2019 Loftrek SRL si partenerii sai