Doboara adversarul

Nume produs:Doboara adversarul
Descriere:"Doboara adversarul" este un joc la fel de amuzant ca si sumo, pentru competitii pe suprafete netede, bouncere sau covorase speciale. Jocul are in dotare doua costume care se imbraca usor, cu prindere laterala, inscriptionate cu blaonul cavalerilor, avand casti inalte, cu viziera din plasa si un cap inalt, atasat cu scai deasupra castii. Doi cilindri gonflabili sunt "armele"cu care se infrunta competiorii, scopul concurentilor fiind de a tine capul lor sus, si de a-l captura pe al adversarului, moment in care esti declarat invingator. "Capetele" suplimentare sunt prinse cu scai de casca, in partea de sus, iar daca adversarul reuseste sa-ti desprinda capul, esti invins. Un joc amuzant si recreativ, care binedispune si incurajaza la socializare. Echipament profesional, din tarpaulin, certificat si produs in UE.
Dimensiuni echipament: Lungime 0,37 m; Lațime 0,60 m; Înalțime 1,30 m;
Capacitate:2 persoane
Disponibilitate echipament:Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Craiova, Brasov, Galati, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Baia Mare si oriunde altundeva in tara. In functie de locatie se calculeaza costurile de transport.

Aveți nevoie de mai multe detalii sau doriti sa inchiriati ?

Contactați-ne la telefon: 0751 188 222 sau completeaza formularul de contact!© 2006 - 2019 Loftrek SRL si partenerii sai