Equalizer with Wall

Nume produs:Equalizer with Wall
Descriere:Equalizer-ul cu perete comun este o forma diferita a clasicului bungee run, diferenta fiind adusa de faptul ca cei doi concurenti sunt conectati de o franghie comuna, de o parte si de alta a peretelui. In functie de rapiditatea si forta pe care o are concurentul, acesta va putea sa prinda "caramida" pe unul din cei trei stalpi velcro. Acestia sunt de inaltimi diferite, cel mai inalt fiind si cel mai greu de atins, motiv pentru care este nevoie de indemanare si viteza pentru a castiga. Amuzant si deosebit de usor de utilizat, bungee run cu perete comun va incita la distractie, competitie si buna dispozitie, atat participantii cat si numerosii privitori. Echipament profesional, din tarpaulin, certificat si produs in UE.
Dimensiuni echipament:Fata 11,70 m; Adancime 2,09 m + 1 m suflanta; Înalțime 2,45 m;
Cum se amplaseaza?
Capacitate:
înalțime copil sub:1 m1,25 m1,5 mPeste 1,5 m
Numar admis:2222
Disponibilitate echipament:Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Craiova, Brasov, Galati, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Baia Mare si oriunde altundeva in tara. In functie de locatie se calculeaza costurile de transport.

Aveți nevoie de mai multe detalii sau doriti sa inchiriati ?

Contactați-ne la telefon: 0751 188 222 sau completeaza formularul de contact!© 2006 - 2019 Loftrek SRL si partenerii sai