Bazooka cu bulgari de zapada

Nume produs:Bazooka cu bulgari de zapada
Descriere:Lansator: foc automat cu bulgari de zapada  - pot fi aruncati pâna la 15  metri - nimeni nu va fi în siguranta cu Bazooka. Echipamentul are o presa in partea sus, pentru a forma bulgari de zapada, astfel incat se pot face simultan cate 3 bulgari perfecti la dimensiunea ideala pentru a fi lansati. Se  pune zapada in capatul echipamentului, dupa aceea cu ajutorul unui elastic se trage la tinta dorita, umana sau se pot construi tinte - un om de zapada, caruia sa i se nimereasca o anumita zona.
Activitați:Tras la tinta. Se poate juca pe echipe sau individual, fiind un mijloc relaxant de activitati in aer liber in perioada anotimpului rece. Datorita numarului mare de echipamente, este un bun prilej de activitati extrascolare sau de vacanta, de teambuilding sau "competitii" intre prieteni.
Dimensiuni echipament:Lungime 0.55 m; Lațime 0.30 m; Înalțime 0.12 m;
Numar echipamente:25 bucati
Disponibilitate echipament:Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Craiova, Brasov, Galati, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Baia Mare si oriunde altundeva in tara. In functie de locatie se calculeaza costurile de transport.

Aveți nevoie de mai multe detalii sau doriti sa inchiriati ?

Contactați-ne la telefon: 0751 188 222 sau completeaza formularul de contact!© 2006 - 2019 Loftrek SRL si partenerii sai