Taur mecanic teambuilding - provocarea campionilor

Nume produs:Taur Mecanic
Descriere:Echipament gonflabil de formă pătrată, împrejmuit cu gărduleț gonflabil și decorat cu toreadori, cu saltea gonflabilă drept pardoseală, în mijlocul căruia este un taur mecanic care execută mișcări de rotire sau semirotire în diferite trepte de viteză, scopul participantului fiind de a rezista cât mai mult în spatele taurului. Echipament profesional, din tarpaulin, certificat si produs in UE.
Dimensiuni echipament:Fata 5 m; Adancime 5 m + 1 m suflanta;
Cum se amplaseaza?
Caracteristici tehnice:

Sistemul este controlat de o telecomanda cu 4 nivele de intensitate si are un afisaj care prezinta punctajul. Taurul are inclusa o melodie si sunete specifice. Salteaua gonflabila este special conceputa pentru a absorbi socul in momentul in care concurentul cade de pe taur.

Componentele sistemului:

  • - saltea gonflabila: dimensiune: 5 x 5 m
  • - motor de umflare continua (blower)
  • - modul de afisaj a scorului cu difuzor
  • - telecomanda
  • - taur mecanic

Taurul este construit din fibra de sticla extrem de rezistenta, coarnele sunt din cauciuc pentru a preveni accidentele. Taurul este vopsit cu o vopsea lucioasa pentru a facilita alunecarea si a preveni zgarierea. Sistemul are miscari pulsatorii si rotative pentru a simula miscarea reala de la rodeo.

Necesita curent alternativ 220 V si o putere minima de 1.5 kw. Suflanta (pentru salteaua gonflabila) are o putere aproximativa de 1 kw, iar taurul aproximativ 0.5 kw.

Locul in care este amplasat echipamentul este obligatoriu sa fie plan. In cazul conditiilor de vreme nefavorabila (ploaie), taurul nu poate fi folosit afara din cauza mecanismelor interne care s-ar putea deteriora.

Disponibilitate echipament:Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Craiova, Brasov, Galati, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Baia Mare si oriunde altundeva in tara. In functie de locatie se calculeaza costurile de transport.

Aveți nevoie de mai multe detalii sau doriti sa inchiriati ?

Contactați-ne la telefon: 0751 188 222 sau completeaza formularul de contact!© 2006 - 2019 Loftrek SRL si partenerii sai