Eveniment Oradea 2013 septembrie 22

Locație: Ineu Oradea, Bihor
Data evenimentului: 22 Septembrie 2013
Numar participanti: peste 1000 de copii si 2000 adulti
Amplasament: Ineu Oradea
Echipamente: Castel gonflabil cu tobogan - Dragon, Cursa cu obstacole mica, Labirint gonflabil, Bouncer Mickey Mouse, Bouncer Tort, Bungee Run, Teren de fotbal gonflabil, Masina profesionala pentru vata de zahar, Masina profesionala pentru popcorn
Alte servicii:Atelier realizare bijuterii din margele, Atelier realizare bijuterii din materiale reciclabile, Atelier realizare modelino, Atelier flori din hartie de servetel, Atelier Experimente stiintifice, Atelier Photo-Pozne, Atelier impletituri in par, Loc de joaca mobil; Imagination Playground, Pictura pe fata, Pictura pe unghii, Tatuaje temporare cu sclipici, Baloane simple multicolore pentru toti copiii Baloane albe imprimate Celestica pe bat si rozeta pentru toti copiii, Baloane modelabile pentru toti copiii, personal pentru supraveghere echipamente, animatori costumati.
Durata evenimentului:1 zile
 

Echipamente: 

Descriere: La sfârșitul lunii septembrie, Kingsland CountryClub, Oradea, a fost gazda unui eveniment privat, gestionat organizatoric de către Loftrek. Într-o locație superbă pe o suprafață întinsă, firma noastră a transformat zona într-un veritabil parc de distracții, spre încântarea și amuzamentul celor 3000 de participanți, copii și adulți deopotriva. Mulțimea de echipamente și ansambluri de joacă a dat viața unui megaspectacol de recreere și relaxare. Astfel, zona a fost “mobilată” cu tobogane, curse cu obstacole, labirinturi gonflabile, bouncere, ateliere de creație cu teme și specific (bijuterii din mărgele, flori de hârtie, modelino, experimente stiintifice), animatori costumați, baloane modelabile, loc de joacă mobil Imagination Playground, bungee run si teren de fotbal gonflabil, dar și pictură pe față, tatuaje temporare, pictură pe unghii sau împletituri în păr. Suprasolicitate au fost și mașinile profesionale de pop corn și vata de zahar, specifice fiecărui eveniment în aer liber. Atat cei mici cât și cei mari au petrecut o zi minunată într-o atmosferă de sărbătoare și relaxare.

Observatii: Asiguram montarea, demontarea si personal autorizat pentru punerea in functiune a instalatiilor si asistenta tehnica. Instalarea echipamentelor dureaza intre 2 si 4 ore. Pentru fiecare echipament asiguram personal suport pentru supravegherea si indrumarea copiilor pe jocuri. De asemenea asiguram supravegherea copiilor de catre personal cu experienta, in locul de joaca special amenajat. Echipa noastra are in componenta personal autorizat pentru punerea in functiune a instalatilor gonflabile, inginer autorizat RSVTI, personal calificat si cu experienta in supravegherea copiilor, absolventi ai modulului psihopedagogic, animatori socio-educativi pentru antrenarea copiilor la jocuri si distractie, actori profesionisti. Animatorii nostri sunt costumati in diverse personaje. 



© 2006 - 2019 Loftrek SRL si partenerii sai