Imaginație la cutie 2013 octombrie Cluj Napoca

Locație: Polus Center, Cluj Napoca
Data evenimentului: 7 - 13 oct 2013
 
Numar participanti: peste 2000 de copii
Amplasament: Piațeta Matei Corvin din incinta centrului comercial
Polus Center Cluj
Echipamente: Loc de joaca mobil: Imagination Playground
Alte servicii:Atelier Formele creative. Jocurile puzzle au o mulțime de beneficii în dezvoltarea copiilor și se dovedesc a avea o valoare educațională importantă. Jocurile puzzle îi ajută pe copii să își dezvolte și alte capacități intelectuale sau cognitive - abilitatea de a procesa informații sau de a analiza și rezolva probleme. Supraveghetorii atelierului vor ghida copiii în actul de creație iar forma rezultată va putea fi luată acasă de către copii ca răsplată a muncii lor de la atelier.

Atelier BONUS Șervețelele prind viață. Supraveghetorii le vor arăta copiilor tehnica efectuării florilor din șervețele și vor îndruma copiii în actul de creație. Floricelele pot fi prinse atât pe mână însă pot fi folosit și ca și brățară sau ca și aranjament în păr.

Durata evenimentului:7 zile
 

Echipamente: 

Descriere: Cu ocazia Polus Shopping Fest in piateta Matei Corvin din incinta centrului comercial Polus Center, Cluj, in perioada 7 - 13 octombrie 2013, a avut loc un eveniment care s-a bucurat de maxim interes si de o numeroasa prezenta si in randul celor mici. Firma Loftrek a instalat cel mai inovator loc de joaca mobil, Imaginations Playground, primit de catre copii cu un interes deosebit. Pe langa noutatea absoluta a unui joc mobil din piese de diferite forme si dimensiuni in marime naturala, dedicat constructiilor de diferite forme si marimi, acest nou concept de joaca a provocat imaginatia si creativitatea celor mici mai ales prin lipsa oricaror reguli. Astfel ei au putut crea si concepe o lume a lor, cu elementele dorite de ei in forma pe care o prefera, intr-un mod inedit, lipsit de impuneri sau sabloane. S-au bucurat si s-au distrat folosindu-si imaginatia, creativitatea si originalitatea in fiecare zi altfel, socializand si invatand sa ia decizii, asumandu-si responsabilitati sau ajutandu-se reciproc, contribuind astfel la construirea unei personalitati sanatoase, a initierii in munca de echipa si a adaptarii sociale in colectivitate. Au putut sa mai participe si la Atelierul de forme creative si Atelierul bonus, unde au confectionat si realizat diferite lucruri si obiecte handmade, amandoua cu valoare educationala importanta.

Mai multe poze si informapii aici: poze 1, poze 2, ziar 1, ziar 2.



© 2006 - 2019 Loftrek SRL si partenerii sai