Inaugurare Baia Mare 2013 octombrie 1

Locație: Baia Mare, Maramures
Data evenimentului: 1 Octombrie 2013
Numar participanti: peste 100 de copii si 200 adulti
Amplasament:
Echipamente: Cursa cu Obstacole Jungla, Ring de box, Loc de joaca mobil: Imagination Playground
Alte servicii:baloane pentru fiecare copil, baloane cu heliu, zbor de fluturi vii, ghirlanda de baloane, carti de colorat pentru toti copii, coifuri pentru toti copiii, tunuri de confetti, animatori costumati, muzica ambientala
Durata evenimentului:1 zile
 

Echipamente: 

Descriere: La începutul lunii Octombrie 2013, cu ocazia inaugurării celei mai moderne  creșe  din România, firma Loftrek a organizat la Baia Mare partea distractiva a acestui  eveniment. Cei peste 300 de participanți, atât copii cât și adulți, s-au putut relaxa și amuza în “lumea“ creată special pentru ei: cursa cu obstacole, ringul de box, piesele de construit “Imagination  Playground”, muzica ambientala, turnuri de confetti, baloane cu heliu, carti de colorat și coifuri pentru toți copii, totul împodobit cu ghirlande de baloane. În momentul tăierii panglicii inaugurale, copii au admirat zborul de fluturi vii, un moment unic și inedit. Astfel, copii au petrecut o dimineață spectaculoasă construind case, mașini sau orașele în miniatură cu ajutorul pieselor din “Imagination Playground”, s-au distrat în ringul de box, au organizat mici competiții la cursa cu obstacole, au desenat și au colorat, totul într-o atmosferă relaxantă și recreativă alături de părinții lor, animatorii costumați transformând atmosfera într-o sărbătoare generală.

Ecouri in presa aici, aici si aici.

Observatii: Asiguram montarea, demontarea si personal autorizat pentru punerea in functiune a instalatiilor si asistenta tehnica. Instalarea echipamentelor dureaza intre 2 si 4 ore. Pentru fiecare echipament asiguram personal suport pentru supravegherea si indrumarea copiilor pe jocuri. De asemenea asiguram supravegherea copiilor de catre personal cu experienta, in locul de joaca special amenajat. Echipa noastra are in componenta personal autorizat pentru punerea in functiune a instalatilor gonflabile, inginer autorizat RSVTI, personal calificat si cu experienta in supravegherea copiilor, absolventi ai modulului psihopedagogic, animatori socio-educativi pentru antrenarea copiilor la jocuri si distractie, actori profesionisti. Animatorii nostri sunt costumati in diverse personaje. 



© 2006 - 2019 Loftrek SRL si partenerii sai