1 iunie 2014 - Ziua Copilului - Baia Mare

Locație: Baia Mare, Maramures
Data evenimentului: 1 Iunie 2014
Numar participanti: peste 500 de copii
Amplasament: Baia Mare
Echipamente:  Bouncer gonflabil Castel, Bouncer gonflabil Mickey Mouse, Taur mecanic
Alte servicii:Pictura pe fata, Baloane simple si modelabile, animatori, Pop Corn, Vata de zahar, Ateliere creative: Bijuterii din margele, Servetelele prind viata
Durata evenimentului:1 zile
 

Echipamente: 

Descriere: Ziua copilului a prilejuit si la Baia Mare intalnirea cu veselia si antrenul. Vedetele absolute au fost copiii, care s-au bucurat de o multime de atractii. Bouncere de sarit, taurul mecanic si animatorii costumati au creat o atmosfera de buna dispozitie si amuzament. Pictura pe fata a beneficiat de o apreciere unanima, copii luand infatisari care de care mai inedite, transformandu-se in fluturasi, tigrisori, lei fiorosi sau supereroi.Baloanele modelabile si mastile amuzante au desavarsit o zi magica.
Mai multe poze aici

Observatii: Asiguram montarea, demontarea si personal autorizat pentru punerea in functiune a instalatiilor si asistenta tehnica. Instalarea echipamentelor dureaza intre 2 si 4 ore. Pentru fiecare echipament asiguram personal suport pentru supravegherea si indrumarea copiilor pe jocuri. De asemenea asiguram supravegherea copiilor de catre personal cu experienta, in locul de joaca special amenajat. Echipa noastra are in componenta personal autorizat pentru punerea in functiune a instalatilor gonflabile, inginer autorizat RSVTI, personal calificat si cu experienta in supravegherea copiilor, absolventi ai modulului psihopedagogic, animatori socio-educativi pentru antrenarea copiilor la jocuri si distractie, actori profesionisti. Animatorii nostri sunt costumati in diverse personaje. 



© 2006 - 2019 Loftrek SRL si partenerii sai