15 iulie 2014 - Picnic Family Day

Locație: Danesti, Maramures
Data evenimentului: 15 iulie 2014
Numar participanti: peste 500 de copii
Amplasament: Secret Garden Danesti
Echipamente: Castel gonflabil cu tobogan - Dragonul Vesel, Cursa cu obstacole gonflabila medie Jungla, Labirint gonflabil, Bouncer Mickey Mouse, Imagination Playground, Ring de sumo cu costume, Taur mecanic, Bungee run, Velcro wall, Karturi cu pedale, Fish Fling – joc de dexteritate si coordonare.
Alte servicii:Vata de zahar pentru toti copiii, personal pentru toate serviciile, popcorn pentru toti copiii, Pictura pe fata si baloane modelabile, Realizare bijuterii din margele si materiale reciclabile: Modelino.
Durata evenimentului:1 zile
 

Echipamente: 

Descriere: Complexul Secret Garden Danesti a fost gazda unei super petreceri cu invitati de toate varstele. Multitudinea de echipamente gonflabile printre care cursa cu obstacole, tobogane sau bouncere, taurul mecanic sau peretele Velcro, au captat atentia tuturor. Atelierele creationale si concursurile pe echipe au contribuit la crearea unei atmosfere destinse  si relaxante.Castigatorilor li s-au acordat premii si diplome, iar sedintele foto au fost foarte solicitate de catre micuti. S-au pozat cu Winnie, cu Mikey Mouse, si cu o multime de supereroi. O petrecere reusita, plina de distractie si buna dispozitie.
Mai multe poze aici. Atelier foto: Pozne https://www.facebook.com/Pozne

Observatii: Asiguram montarea, demontarea si personal autorizat pentru punerea in functiune a instalatiilor si asistenta tehnica. Instalarea echipamentelor dureaza intre 2 si 4 ore. Pentru fiecare echipament asiguram personal suport pentru supravegherea si indrumarea copiilor pe jocuri. De asemenea asiguram supravegherea copiilor de catre personal cu experienta, in locul de joaca special amenajat. Echipa noastra are in componenta personal autorizat pentru punerea in functiune a instalatilor gonflabile, inginer autorizat RSVTI, personal calificat si cu experienta in supravegherea copiilor, absolventi ai modulului psihopedagogic, animatori socio-educativi pentru antrenarea copiilor la jocuri si distractie, actori profesionisti. Animatorii nostri sunt costumati in diverse personaje. 



© 2006 - 2019 Loftrek SRL si partenerii sai