1 iunie 2015 - Ziua Copilului - Farcasa

Locație: Farcasa, Maramures
Data evenimentului: 1 iunie 2015
Numar participanti: peste 300 de copii
Amplasament: Farcasa
Echipamente: Disco Dome, Bouncer Acvariu, Tobogan dublu Girafa, Labirint gonflabil, Bouncer Tort, Imagination Playground, Ring de sumo cu costume, Taur mecanic, Bungee run, Velcro wall.
Alte servicii:Vata de zahar pentru toti copiii, personal pentru toate serviciile, popcorn pentru toti copiii, Pictura pe fata si baloane modelabile, Realizare bijuterii din margele si materiale reciclabile: Modelino.
Durata evenimentului:1 zile
 

Echipamente: 

Descriere: xxx
Mai multe poze aici. Atelier foto: Pozne https://www.facebook.com/Pozne

Observatii: Asiguram montarea, demontarea si personal autorizat pentru punerea in functiune a instalatiilor si asistenta tehnica. Instalarea echipamentelor dureaza intre 2 si 4 ore. Pentru fiecare echipament asiguram personal suport pentru supravegherea si indrumarea copiilor pe jocuri. De asemenea asiguram supravegherea copiilor de catre personal cu experienta, in locul de joaca special amenajat. Echipa noastra are in componenta personal autorizat pentru punerea in functiune a instalatilor gonflabile, inginer autorizat RSVTI, personal calificat si cu experienta in supravegherea copiilor, absolventi ai modulului psihopedagogic, animatori socio-educativi pentru antrenarea copiilor la jocuri si distractie, actori profesionisti. Animatorii nostri sunt costumati in diverse personaje © 2006 - 2019 Loftrek SRL si partenerii sai