8 martie 2015 - Inaugurare Parc Slobozia, Arges

Locație: Slobozia, Arges
Data evenimentului: 8 martie 2015
Numar participanti: peste 400 de copii
Amplasament: Parc Slobozia
Alte servicii:Ghirlanda de baloane multicolore la intrarea in Parc, baloane multicolore pentru toti copiii, baloane modelabile pentru toti copiii, mascote din desene animate in costume profesionale: Minnie Mouse, Mickey Mouse, Tigrisor, pictura pe fata pentru toti copiii, divertisment pentru copii: dans cu mascotele.
Durata evenimentului:1 zile
 
   

Descriere: Inaugurarea parcului de joaca si fitness Slobozia-ARGES a fost una mai mult decat festiva. Ghirlandele de baloane, atelierele creative cu margele, baloanele modelabile sau vata de zahar pufoasa au fost atractii tentante pentru oricine, mare sau mic, deopotriva. Personaje indragite precum Minnie si Mickey Mouse sau Tigrisor au dansat si s-au distrat cu invitatii, iar pictura pe fata a fost vedeta incontestabila in randul micutilor. Copiii au incercat pe rand toate echipamentele de joaca, dar si pe cele fitness, o noutate pentru ei. Bucuria si voia buna au fost prezente pe tot parcursul zilei, atmosfera fiind una de poveste, in care castelul urias de joaca a fost cea mai solicitata zona din parc. SC Danbred SRL a transformat atat zona cat si evenimentul de inaugurare intr-o poveste reala, indragita de toti.

Observatii: Asiguram montarea, demontarea si personal autorizat pentru punerea in functiune a instalatiilor si asistenta tehnica. Instalarea echipamentelor dureaza intre 2 si 4 ore. Pentru fiecare echipament asiguram personal suport pentru supravegherea si indrumarea copiilor pe jocuri. De asemenea asiguram supravegherea copiilor de catre personal cu experienta, in locul de joaca special amenajat. Echipa noastra are in componenta personal autorizat pentru punerea in functiune a instalatilor gonflabile, inginer autorizat RSVTI, personal calificat si cu experienta in supravegherea copiilor, absolventi ai modulului psihopedagogic, animatori socio-educativi pentru antrenarea copiilor la jocuri si distractie, actori profesionisti. Animatorii nostri sunt costumati in diverse personaje. 



© 2006 - 2019 Loftrek SRL si partenerii sai