1 - 3 iunie - Cetatea Copiilor Alba Iulia

Locație: Alba Iulia, Alba
 
Data evenimentului: 1-3 Iunie 2018
Numar participanți: peste 5000 participanti

Amplasament: Cetatea Alba Iulia
Echipamente: Arcada Gonflabila, Tobogan Castel Dragon, Tobogan Jungla, Tobogan dublu Dragon, Bouncer cu tobogan Cetatea Piratilor, Bouncer Tort, Bouncer Dora the Explorer, Triple Basket, Sah Gigant, Darts Gonflabil
Alte servicii:PopCorn, Vata de Zahar, Magie, Decoratiuni din Baloane, Baloane Modelabile, Photobooth, Accesorii si masti, Corturi evenimente, Umbrele soare, Pictura pe sevalete, Pictura pe fata, Ateliere Creative, Ateliere traditii populare, Modelare lut, Animatori, alte decoratiuni.
Durata evenimentului:3 zile
 

Descriere: Trei zile de distractie si voie buna la cote maxime! Tobogane si bouncere, jocuri de competitie, ateliere creative si distractive, traditii populare sau jocuri logice au fost cateva dintre activitatile cu care ne-am ocupat la Alba Iulia. O vreme superba in majoritatea zilelor si multa veselie.

Observații: Asigurăm montarea, demontarea și personal autorizat pentru punerea în funcțiune a instalațiilor și asistență tehnică. Instalarea echipamentelor durează între 2 și 4 ore. Pentru fiecare echipament asigurăm personal suport pentru supravegherea și îndrumarea copiilor pe jocuri. De asemenea asigurăm supravegherea copiilor de către personal cu experiență, în locul de joacă special amenajat. Echipa noastră are în componență personal autorizat pentru punerea în funcțiune a instalațiilor gonflabile, inginer autorizat RSVTI, personal calificat și cu experiență în supravegherea copiilor, absolvenți ai modulului psihopedagogic, animatori socio-educativi pentru antrenarea copiilor la jocuri și distracție, actori profesioniști. Animatorii nostri sunt costumați în diverse personaje.



© 2006 - 2019 Loftrek SRL si partenerii sai