12 Mai 2018 - Cugir Alba

Locație: Cugir, Alba
 
Data evenimentului: 12 Mai 2018
Numar participanți: peste 15000 participanti

Amplasament: 
Echipamente: Bouncer Carusel, Bouncer Mickey si prietenii, Tobogan Minioni, Disco Dome, Lacul cu Ratuste, Paw Patrol, Tobogan Magic Rainbow, Bouncer Jungla, Bouncer Dino, Tobogan Girafa, Taur Mecanic, Tobogan Pirati, Welcro wall, Cetatea Dragonului, Last Man Standing, Groapa de nisip. 
Alte servicii:
Durata evenimentului:1 zile
 

Descriere: Mega eveniment la Cugir! O colectie impresionanta de echipamente si un numar record de participanti. Echipamente in premiera precum toboganul Fun Raibow, Lacul cu ratuste sau uriasul bouncer cu tobogan Dino s-au bucurat de o primire excelenta din partea micutilor. Distractie generala si multa voie buna in aer liber, o zi insorita si o locatie minunata.

Observații: Asigurăm montarea, demontarea și personal autorizat pentru punerea în funcțiune a instalațiilor și asistență tehnică. Instalarea echipamentelor durează între 2 și 4 ore. Pentru fiecare echipament asigurăm personal suport pentru supravegherea și îndrumarea copiilor pe jocuri. De asemenea asigurăm supravegherea copiilor de către personal cu experiență, în locul de joacă special amenajat. Echipa noastră are în componență personal autorizat pentru punerea în funcțiune a instalațiilor gonflabile, inginer autorizat RSVTI, personal calificat și cu experiență în supravegherea copiilor, absolvenți ai modulului psihopedagogic, animatori socio-educativi pentru antrenarea copiilor la jocuri și distracție, actori profesioniști. Animatorii nostri sunt costumați în diverse personaje.



© 2006 - 2019 Loftrek SRL si partenerii sai