Iunie 2018 - Brasov

Locație: Brasov
 
Data evenimentului: Iunie  2018
Numar participanți: peste 600 

Amplasament: Stadionul Municipal
Echipamente: Hyper Ball, Bouncer Dora, Bouncer Pirati, Bouncer Jungla, Bouncer Dino, Bouncer Unicorn, Cursa cu obstacole Paw Patrol, Tobogan Rainbow, Bouncer cu tobogan Disco Dome, Bouncer Sponge Bob, Last Man Standing, Taur Mecanic, Steaguri evenimente. 
Alte servicii:
Durata evenimentului:3 zile
 

Descriere: Prima editie a "Dream Family Festival" de la Brasov, a fost una plina de distractie si divertisment pe gustul tuturor. La parcul gonflabil TzontzoEvents am avut vizitatori de toate varstele si ne-am distrat impreuna pe colectia noua de echipamente gonflabile, am topait, am alunecat la vale si am jucat o multime de jocuri..

Observații: Asigurăm montarea, demontarea și personal autorizat pentru punerea în funcțiune a instalațiilor și asistență tehnică. Instalarea echipamentelor durează între 2 și 4 ore. Pentru fiecare echipament asigurăm personal suport pentru supravegherea și îndrumarea copiilor pe jocuri. De asemenea asigurăm supravegherea copiilor de către personal cu experiență, în locul de joacă special amenajat. Echipa noastră are în componență personal autorizat pentru punerea în funcțiune a instalațiilor gonflabile, inginer autorizat RSVTI, personal calificat și cu experiență în supravegherea copiilor, absolvenți ai modulului psihopedagogic, animatori socio-educativi pentru antrenarea copiilor la jocuri și distracție, actori profesioniști. Animatorii nostri sunt costumați în diverse personaje.© 2006 - 2019 Loftrek SRL si partenerii sai