Iunie 2018 - Dobrovat, Iasi

Locație: Dobrovat, Iasi
 
Data evenimentului: Iunie  2018
Numar participanți: peste 400 

Amplasament: In aer liber
Echipamente: Bouncer Sponge Bob, Cursa cu obstacole Jungla, Bouncer cu tobogan Cetatea Piratilor, Tobogan Clownul vesel, Cursa cu obstacole mare 
Alte servicii:Pictura pe fata, Baloane Modelabile, Animatori, Vata de zahar, PopCorn
Durata evenimentului:1 zi
 

Descriere: La Dobrovat a fost o placuta reintalnire cu prietenii nostri, plina de distractie si relaxare. Am facut cunostinta cu Sponge Bob si prietenii sai, am topait si am alunecat pe tobogan. Am mancat delicioasa vata de zahar si ne-am delectat cu jocuri si intreceri de tot felul. Vremea a tinut cu noi si am petrecut o zi minunata alaturi de prietenii nostri ieseni.

Observații: Asigurăm montarea, demontarea și personal autorizat pentru punerea în funcțiune a instalațiilor și asistență tehnică. Instalarea echipamentelor durează între 2 și 4 ore. Pentru fiecare echipament asigurăm personal suport pentru supravegherea și îndrumarea copiilor pe jocuri. De asemenea asigurăm supravegherea copiilor de către personal cu experiență, în locul de joacă special amenajat. Echipa noastră are în componență personal autorizat pentru punerea în funcțiune a instalațiilor gonflabile, inginer autorizat RSVTI, personal calificat și cu experiență în supravegherea copiilor, absolvenți ai modulului psihopedagogic, animatori socio-educativi pentru antrenarea copiilor la jocuri și distracție, actori profesioniști. Animatorii nostri sunt costumați în diverse personaje.



© 2006 - 2019 Loftrek SRL si partenerii sai