Iunie 2018 - Timis

Locație: Timis
 
Data evenimentului: Iunie 2018
Numar participanți: peste 30 de copii

Amplasament: In aer liber
Echipamente: Atelier de robotica: Meccano XL (1m inaltime), Meccano, UBtech Alpha 1S, Lego Mindstorms EV3, 4 x Ozobot, Elegoo Smart Robot car, MakeBlock Tank. Unii sunt cu comanda vocala, altii cu senzori optici de programare sau controlabile de pe mobil sau tableta. 
Alte servicii:
Durata evenimentului:1 zile
 

Descriere: Atelierul de robotica i-a atras atat pe copii cat si pe parintii lor. Dimensiunile impresionante ale unor roboti precum si programarea lor, au castigat simpatie si admiratie in randul participantilor la eveniment.

Observații: Asigurăm montarea, demontarea și personal autorizat pentru punerea în funcțiune a instalațiilor și asistență tehnică. Instalarea echipamentelor durează între 2 și 4 ore. Pentru fiecare echipament asigurăm personal suport pentru supravegherea și îndrumarea copiilor pe jocuri. De asemenea asigurăm supravegherea copiilor de către personal cu experiență, în locul de joacă special amenajat. Echipa noastră are în componență personal autorizat pentru punerea în funcțiune a instalațiilor gonflabile, inginer autorizat RSVTI, personal calificat și cu experiență în supravegherea copiilor, absolvenți ai modulului psihopedagogic, animatori socio-educativi pentru antrenarea copiilor la jocuri și distracție, actori profesioniști. Animatorii nostri sunt costumați în diverse personaje.© 2006 - 2019 Loftrek SRL si partenerii sai