Iunie 2018 - Turda, Cluj - Napoca

Locație: Turda, Cluj - Napoca
 
Data evenimentului: Iunie 2018
Numar participanți: peste 700 de copii

Amplasament: In aer liber
Echipamente: Joc de competitie Provocarea, Bouncer Dora the Explorer, Bouncer Dino, Hyper Ball, Cursa cu obstacole Paw Patrol, Tobogan Iepurila, Ring Distractiv, Triple Baschet, Imagination Playground. 
Alte servicii:Magie, Mascote, Animatori, Pictura pe fata, Baloane modelabile.
Durata evenimentului:1 zile
 

Descriere: O zi superba de vara la Turda, multa distractie si voie buna. Echipamentele din colectia noua i-au incantat pe cei mari si mici deopotriva. Spectacolul de magie ne-a lasat plini de uimire iar animatorii ne-au aratat jocuri noi si atractive. Asadar spectacol, dans si distractie alaturi de minunatii nostri prieteni.

Observații: Asigurăm montarea, demontarea și personal autorizat pentru punerea în funcțiune a instalațiilor și asistență tehnică. Instalarea echipamentelor durează între 2 și 4 ore. Pentru fiecare echipament asigurăm personal suport pentru supravegherea și îndrumarea copiilor pe jocuri. De asemenea asigurăm supravegherea copiilor de către personal cu experiență, în locul de joacă special amenajat. Echipa noastră are în componență personal autorizat pentru punerea în funcțiune a instalațiilor gonflabile, inginer autorizat RSVTI, personal calificat și cu experiență în supravegherea copiilor, absolvenți ai modulului psihopedagogic, animatori socio-educativi pentru antrenarea copiilor la jocuri și distracție, actori profesioniști. Animatorii nostri sunt costumați în diverse personaje.© 2006 - 2019 Loftrek SRL si partenerii sai